ESPORTS

Comença el compte enrere de l’OAR Gràcia Sabadell per la fase d’ascens

OAR Gràcia fase ascens
Els jugadors de Cesc Borrell ja preparen la fase d'ascens / Lluís Franco

“Ens ho prenem com un premi a una gran temporada i els jugadors i els aficionats ho hem de gaudir”. Aquest és el missatge que volen transmetre el president de l’OAR Gràcia, Salvador Gomis, i el director esportiu, Miquel Benítez, després de conèixer el sorteig dels grups per accedir a la categoria de Plata de l’handbol estatal. El conjunt gracienc s’enfrontarà a l’amfitrió Arrate Eibar, l’Ikasa madrileny i el CB Santoña càntabre.

Per una banda, la seu ha estat rebuda amb satisfacció. “Oviedo o Lalín ens hauria provocat un problema logístic. En canvi, Eibar és més assequible i ens permet organitzar el desplaçament amb autobús”, explica Gomis.  També els seguidors i familiars dels jugadors que vulguin anar-hi tindran més facilitats per viatjar. “De fet, ja s’han mobilitzat i estan molt engrescats per organitzar un bus fins a Eibar”, afegeix el president gracienc.

El pavelló basc està ubicat pràcticament a tocar de l’Estadi d’Ipurúa que porta un bon record als aficionats del Centre d’Esports pel seu ascens la temporada 2010/11. Però Salvador Gomis també recorda que “allà un equip femení de l’OAR va guanyar un Campionat d’Espanya”.

Sobre la possibilitat de pujar, el president manté que “ens agradaria moltíssim, però sempre tocarem de peus a terra. Ara mateix, els moviments realitzats han estat frustrats. Encara tenim un parell d’històries obertes. També caldria analitzar la situació esportiva i no volem viure un calvari. Ara el més important és gaudir d’aquest moment i després, ja veurem”.

Vídeos dels rivals

L’amfitrió Arrate Eibar, un històric que vol recuperar el seu lloc a l’handbol estatal, Ikasa madrileny i CB Santoña seran els rivals de l’OAR entre el 27 i 29 de maig. El director esportiu, Miquel Benítez, assegura que “és segurament el grup més dur, però a la vegada també pot ser el més igualat. Juntament amb el tècnic, Cesc Borrell, farem un estudi a fons a través de vídeos per tenir més informació”.

Benítez també veu un factor que pot ser molt interessant: “el joc agressiu, dinàmic i molt ofensiu de l’OAR podria sorprendre”. Segons ell, el favorit, a priori, és l’Arrate Eibar: “han apostat fort per l’organització i tenen un pressupost molt elevat, amb jugadors d’alt nivell. Però també tindran una pressió superior”, diu.

Comentaris
To Top