EDITORIAL

L’escenari sabadellenc

Sabadell avui tornarà a estar al centre de l’agenda del país amb la visita del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la inauguració de l’edifici Ripoll, les noves instal·lacions de l’hospital Parc Taulí. També assistiran l’alcaldessa, Marta Farrés, i desenes de personalitats procedents de la política, les entitats i el sector de la sanitat.

No podem dissimular la nostra alegria davant la posada en marxa del nou equipament, que permetrà disposar d’un total de 769 llits (96 de nova creació) a partir del setembre i que suposarà un increment substancial del personal, especialment de les infermeres. La població de la comarca, els veïns de la ciutat, i el mateix personal del Taulí –uns 4.000 treballadors– esperen que això es tradueixi en una millora clara de l’atenció sanitària i de les condicions del personal assistencial.

Però més enllà d’això, ningú no pot menystenir que només queda un any per a les eleccions municipals i que es comença a veure en el terreny de joc. S’han triat la majoria dels caps de llista i la política municipal (i autonòmica) comença a moure’s. Una prova més que l’escenari polític sabadellenc s’analitza en clau de ciutat i de país. I que això es visibilitzarà, avui, un cop més.

Comentaris
To Top