Diners

Pimec distingeix la firma sabadellenca Yerse en la 35a edició dels Premis Pime

Pimec Yerse

La patronal reconeix l’aportació de la marca de moda femenina, nascuda el 1964, en la projecció i la imatge de Catalunya a la resta del món

La consellera delegada de Yerse, Mariona Generó, recull el premi / CEDIDA

La sabadellenca Yerse ​​​ha estat una de les empreses distingides en la 35a edició dels Premis Pime, organitzats per la patronal catalana Pimec. La firma de moda femenina s’ha endut el Premi Diplocat a la Projecció Empresarial Catalana, que la distingeix per la seva aportació en la projecció i imatge de Catalunya al món. Yerse té una àmplia presència internacional: està present a botigues multimarca de països com els Estats Units, França, Austràlia i el Japó, entre molts d’altres.

Dit això, l’acte d’entrega de guardons ha tingut lloc aquest dilluns en un acte al Camp Nou en què han assistit el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre altres personalitats polítiques i empresarials. El president de Yerse, Carlos Penas, i la consellera delegada de l’empresa, Mariona Generó, han recollit el premi.

Dotze empreses de la comarca, candidates als Premis Pimes

Yerse, nascuda el 1964

Yerse és una empresa familiar del sector tèxtil, en què treballen 60 persones, fundada pel sabadellenc Lluís Generó Domènech l’any 1964. La marca s’ha convertit en un referent en el gènere del punt. De fet, les peces que dissenya Yerse segueixen les últimes tendències i cuiden dels detalls i innoven sense perdre els seus referents. La marca té un compromís de responsabilitat amb l’entorn social i natural.

D’altra banda, a​ la gala d’aquest dilluns, Pimec també ha guardonat Empar Moliner (Reconeixement a les Persones Autònomes); Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa (Reconeixement al Comerç); Associació de Professionals de l’Audiovisual de Catalunya (Reconeixement a l’Associacionisme Empresarial); Vostra Llar Residencial (Reconeixement a la Mipime amb valors); Bemyswin (Reconeixement Fundació Pimec a la Segona Oportunitat); Ingroup (Reconeixement Pimec Joves); Triops (Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial); Mün Ferments (Reconeixement a la Mipime més competitiva en la categoria de microempresa); Sobros (Reconeixement a la Mipime més competitiva en la categoria de petita empresa) i Iberspa (Reconeixement a la Mipime més competitiva en la categoria de mitjana empresa).

Comentaris
To Top