Publicitat
Ciutat

Socis del CE Sabadell interposen dues denúncies al FC Barcelona

Barcelona B-Sabadell
El rètol que va provocar la polèmica al Johan Cruyff / Ll. Franco

Un grup de socis del Centre d’Esports, per iniciativa del conegut documentalista sabadellenc Fèlix Colomer, han presentat dues denúncies al FC Barcelona amb motiu dels incidents que van passar als accessos de l’estadi Johan Cruyff en el partit Barcelona B-Sabadell de la 35a jornada de la lliga passada a Primera RFEF, el 7 de maig. La primera denúncia, a través de Baula Advocacia, va dirigida al Canal Ètic del club blaugrana i la segona a l’Agència Catalana de Consum.

Els fets denunciats es van produir pocs minuts abans de l’inici del partit, quan membres de seguretat del FC Barcelona van impedir l’accés a un nombrós grup de seguidors arlequinats a la zona considerada de ‘socis locals’ si portaven samarretes identificatives del Centre d’Esports o altres elements arlequinats. L’argument es basa en el fet que els aficionats del Sabadell van adquirir les entrades a través del web oficial del FC Barcelona dies abans sense cap mena de restricció. “Era lliure i il·limitada”, diuen, sense cap mena d’avís prohibitiu com el rètol que es van trobar el dia del partit a la zona d’accessos.

Barcelona B-Sabadell

Aficionats als accessos del Johan Cruyff / Ll. Franco

El club blaugrana va respondre dient que era una mesura de seguretat i complia la norma de la Llei de l’Esport Català, o sigui impedir la barreja de seguidors d’un equip i l’altre. La situació va provocar escenes de tensió i màxima indignació, com es pot comprovar en diversos vídeos adjuntats en les denúncies. El grup de seguidors denunciants lamenta no haver rebut el suport del Centre d’Esports com a club malgrat tenir coneixement del cas. Ara caldrà veure quin recorregut tenen en l’àmbit judicial.

Aquest és el text de les dues denúncies:

Publicitat
Comentaris
To Top