FESTA MAJOR

Triquell, a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell: l’entrevista, en 10 titulars

Triquell Festa Major

Centenars de persones s’han apropat a la plaça de Ricard Simó per conèixer en persona el cantant d”Eufòria’

Que el Triquell és un dels personatges més estimats del programa de TV3 Eufòria és un secret a veus. Aquesta realitat ha quedat ben reflectida aquest diumenge a la tarda en l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell. El cantant santquirzenc ha estat capaç d’aglutinar centenars de persones a la plaça de Ricard Simó, que s’ha quedat petita davant l’allau de seguidors. A banda, un centenar de persones s’han connectat al Instagram Live que ha fet el Diari durant l’acte.

El Triquel cantant una cançó en l’acte de Festa Major del Diari / VICTÒRIA ROVIRA

L’acte ha constat d’una entrevista pública, conduïda pel cap d’Oci, Cultura i Tendències del Diari, Guillem Plans, en què el Triquell s’ha sincerat sobre els sentiments, les emocions, les amistats o, per exemple, les contradiccions del seu pas pel programa. També ha parlat dels projectes que té en marxa després d’Eufòria, on va ser l’artista més votat. De fet, està a punt de presentar la seva primera cançó, que es mou entre el pop i l’estil urbà.

El Triquell presentarà el seu primer disc l’any que ve a la Sala Apolo


Tampoc ha faltat la música, el motiu pel qual l’artista és un ídol de masses. El Triquell ha cantat dues cançons i després s’ha quedat a fer-se fotografies amb els seguidors. La cua per veure el protagonista ocupava tota la plaça.

La plaça Ricard Simó s’ha omplert de gom a gom per veure el Triquell / VICTÒRIA ROVIRA


A continuació, us exposem els 10 titulars de l’entrevista al Triquell en l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell:

  1. Reivindicació del treball rere les cançons: El protagonista ha reivindicat la importància de la feina prèvia abans de les actuacions musicals. “El que veu la gent és el producte final, però ningú veu el treball i esforç que hi ha darrere de cada cançó”, ha remarcat.
  2. La seva primera cançó del seu disc, que sortirà a l’octubre, serà “disruptiva” i “canyera”. El cantant ha assegurat que el tema destaparà la seva faceta més reivindicativa.
  3. No defineix encara el seu estil musical: “A vegades canto des de la meva part emocional i a vegades des de la meva part més canyera. No vull limitar-me en un estil musical, ja que el que em diferencia és just el contrari”.
  4. Triquell, un nom artístic que continua endavant. “És el meu segon cognom, però m’agrada com a nom artístic. Encara se’m fa estrany, però, que la gent em digui Triquell pel carrer”, ha explicat.
  5. Els assajos d’Eufòria, moments de tensió, però d’aprenentatge constant. El Triquell ha indicat que els concursants d’Eufòria assajaven cada dia.
  6. La relació amb la resta de concursants d’Eufòria, per sempre: “El programa ens ha unit molt. Hem patit i gaudit junts durant moltes setmanes”, ha afirmat.
  7. La salut mental no s’estigmatitza. El Triquell ha admès que va tenir moments d’angoixa durant el programa: “Hem de parlar de salut mental cada dia. Estar malament no és una derrota, ser vulnerables és molt bonic també”, ha reblat.
  8. Bona relació amb el jurat d’Eufòria. El santquirzenc guarda un bon rècord els tres membres del jurat, de qui assegura haver après molt.
  9. La Mariona i el Joan, els dos concursants de qui més ha après.
  10. La família, suport incondicional per l’artista: “Eufòria no ha canviat la relació amb els meus. Tinc una família collonuda que m’ha ajudat en els mals moments”, ha conclòs.

Imatge d’unes seguidores del Triquell / VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top