Publicitat
Ciutat

La carismàtica mascota Bussi ja és un fenomen viral: “En vull un peluix”

TUS BUSSI MASCOTA

Altres usuaris que l’han criticat i han afilat el seu sarcasme, fins i tot afirmant que els fa por

La nova mascota de Transports Urbans de Sabadell (TUS), la Bussi, s’ha popularitzat en molt poques hores. Les xarxes socials bullen comentant el ball de la protagonista de la campanya per impulsar la mobilitat sostenible en autobús entre els infants de la ciutat.

La Bussi ha estat dissenyada en el marc del 40è aniversari de TUS i de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. Hi ha usuaris que, en to divertit, n’han destacat l’estil i el “carisma”, especialment el seu “flow”. “We love Bussi”, hi ha qui ha piulat. “Doncs a mi em sembla adorable. En vull un peluix o un clauer”.

Però també hi ha hagut altres usuaris que l’han criticat i han afilat el seu sarcasme, fins i tot afirmant que els fa por. O, per exemple, han ironitzat sobre la semblança del seu xou amb la mítica campanya “Compra en Sabadell“.

Publicitat
Comentaris
To Top