Publicitat
Ciutat

La mascota Bussi causa furor a les xarxes

Presentació de la Bussi / D.S

La presentació de Bussi, la nova mascota de Transports Urbans de Sabadell (TUS) no ha deixat indiferent a ningú. Si durant les primeres hores de la seva presentació en públic ja va fer bullir les xarxes socials de la ciutat, ara el fenomen ha anat més enllà. I és que programes com l’APM, empreses com AliExpress o webs nord-americanes també n’han fet ressò. Sigui amb mems, stickers o reaccions la Bussi s’ha tornat completament viral.

Fins i tot ha arribat a un gran artista de casa nostra, Javier Mariscal. Qui a La tarda de Catalunya ràdio li ha dedicat unes paraules d’elogi: “La mascota és meravellosa, simpàtica divertida i molt gràfica. Té molta identitat i tothom sap perfectament que està parlant dels busos. Enhorabona! Espero que sigui un gran èxit”.

Sens dubte, es pot dir que la campanya ha causat un gran impacte tant dins com fora de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top