Ciutat

La pluja arriba a Sabadell aquest divendres

El cap de setmana, en canvi, es preveu més tranquil malgrat arribar marcat pels núvols

La pluja torna a ser protagonista aquest divendres a Sabadell. La jornada ha arrencat amb aigua als carrers de la ciutat, en unes precipitacions que s’espera que puguin acompanyar tot el dia. La intensitat dels xàfecs podria ser especialment intensa a partir de la tarda i al vespre.

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) va emetre aquest dijous un avís per intensitat de pluja entre les 18h i les 00h d’aquest divendres. Al matí, però, ha corregit la previsió, rebaixant el risc d’acumulació d’aigua. Els núvols, segons la previsió, cobriran tot el litoral català i diverses comarques es veuran afectades.

En canvi, el cap de setmana es preveu sense pluges, malgrat que els núvols seran protagonistes. El sol podria deixar-se veure durant la jornada de diumenge, amb una lleu pujada de les temperatures.

Comentaris
To Top