ESPORTS

FOTOS: Diverses cares conegudes voten per escollir el nou president del CNS

Des de les nou del matí i fins a les 9 del vespre, els 14.552 socis amb dret a vot escullen qui ha de ser el pròxim president per dirigir el Club Natació Sabadell durant els pròxims sis anys. El més matiner en votar ha estat el presidenciable Antonio Ortiz, qui ha votat al centre Can Llong. Més tard, cap a les 9.45 hores, ho ha fet Claudi Martí, qui opta a la reelecció, des del centre Gran Via.

Ortiz ha destacat la importància del dia d’avui, on el soci podrà decidir “entre dos models totalment diferents” i s’ha mostrat molt optimista pel desenllaç final: “Hem fet un treball molt bo i estem molt il·lusionats, encara que quedi molt partit per jugar”.

Per la seva banda, Martí volgut posar en relleu la importància de celebrar unes eleccions perquè “demostra la grandesa de la nostra entitat, no només perquè és clarament democràtica, sinó perquè ho exercim en ple dret”. Així mateix, també s’ha mostrat optimista i confia “en el suport del soci”.

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

Al llarg d’aquest matí, diverses cares conegudes també han volgut decidir sobre el futur de l’entitat, com el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; la regidora d’esports de l’Ajuntament, Laura Reyes; l’economista sabadellenc i president del C.E. Sant Nicolau, Arnau Bonada; l’exentrenador del CN Sabadell, Nani Guiu; l’entrenador de l’Astralpool femení, David Palma; les waterpolistes Maica Garcia, Laura Ester, Mati Ortiz, Judith Forca, Irene González i Nona Pérez, i l’exnedador Aschwin Wildeboer. Entre ells, Joan Soteras ha estat el més clar, en assegurar que donava el seu suport a la candidatura de Claudi Martí. D’altra banda, la regidora d’esports ha demanat que el pròxim president faci costat al soci i guiï l’entitat a aconseguir el nombre més gran d’èxits, que també seran de la ciutat”.

Més de 2.200 socis

A les 15 hores, més de 1.000 socis ja havien dipositat el seu vot a les urnes del carrer Montcada o del carrer de Budapest, amb una participació lleugerament superior al centre Gran Via. Poc abans de les 17 hores, ha estat el torn de l’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró. A dos quarts de vuit, i quan ja han votat més de 2.200 persones, ha estat el torn del conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernàndez.

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ D.S.

/ D.S.

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ D.S.

/ D.S.

/ D.S.

Comentaris
To Top