Diners

Lluís Pont (Xaluca Tours): “Sentim orgull amb la distinció”

L’agència de viatges Xaluca Tours rebrà el Premi al Mèrit Empresarial. El seu fundador explica que l’empresa es troba ara en un moment d’expansió

Imatge de Lluís Pont, fundador de Xaluca Tours / CEDIDA

Lluís Pont és el fundador de Xaluca Tours, l’agència de viatges sabadellenca que rebrà el Premi al Mèrit Empresarial. Després de gairebé 20 anys d’activitat, l’empresa veu com la Cambra de Sabadell reconeix  la seva trajectòria.

Pont assegura que la distinció és fruit del treball de tot l’equip al llarg d’aquests anys. Ell pronostica, a més, l’agència, especialitzada en viatges al Marroc, continuarà amb la seva activitat habitual.

Xaluca Tours, Verónica Fisas i la Fundació Impulsa, guanyadors dels Premis Cambra 2022

Un premi és sempre una bona notícia.

I tant. Sentim molt d’orgull amb la distinció i creiem que és un bon reconeixement, tot i que, en realitat, moltes altres empreses el mereixen tant o més que nosaltres. Entenem que la Cambra ha valorat el treball del nostre equip i ha tingut en compte el feedback que els han donat alguns dels nostres clients de forma anònima.

El vostre tracte i bon servei al client és potser el que us ha dut a rebre la distinció?

Imagino que sí. Des de Xaluca Tours sempre diem que oferim somnis. Volem que els nostres clients tinguin la millor experiència possible i treballem incansablement perquè això sigui així. Intentem treballar el millor que podem, amb honestedat i molt d’esforç.

Ja tens pensat el discurs que faràs avui durant el lliurament d’actes? 

No em faré apunts (riu). Intentaré que sigui un discurs fluid i que no es vegi preparat. També és veritat que mai he participat en un acte d’aquestes característiques i espero no quedar-me en blanc. Intentaré que quedi clar que el premi el recullo jo, però que es tracta d’una distinció a  tot l’equip.

Tornant a centrar-nos en Xaluca Tours, quines són les expectatives de futur de l’empresa?

La Covid ens va frenar en un moment d’expansió i durant un temps vam haver de reajustar l’equip. Ara, però, estem reprenent de manera frenètica la nostra activitat. El turisme s’ha recuperat de l’impacte de la pandèmia.

Comentaris
To Top