EDITORIAL

Finestreta oberta

La construcció d’una residència d’estudiants a l’antic centre comercial Llac Center és una notícia sensacional per a la ciutat. Una promotora invertirà uns 14 milions d’euros a un espai que estava abandonat i que degradava el seu entorn immediat, l’Eix Macià. L’edifici disposarà de 364 apartaments en 9.000 metres quadrats de sòl residencial. A banda, hi ha uns altres 18.000 metres corresponents a les plantes baixes i inferiors que, segons ha sabut el Diari, es destinaran a una àrea comercial i un gran supermercat.

Una inversió privada és, en termes generals, una garantia. Garantia pel que fa a l’execució de l’obra i la posada en marxa del negoci, i seguretat pel que fa a la generació de llocs de treball i d’oportunitats. En aquest cas, ens consta que l’Ajuntament de Sabadell ha posat facilitats per captar aquesta inversió i no ha estat, com podria haver passat en altres ocasions, una trava burocràtica per a la posada en marxa de projectes empresarials.

L’Ajuntament ha de ser una finestreta oberta a les empreses i a la ciutadania, accessible, moderna i adaptada als temps actuals. Ha de reduir tràmits, despeses i burocràcia, facilitar les coses i fer que passin.

Comentaris
To Top