Vallès

​Arturo Míguez pren el relleu d’Anna Aran com a gerent de la regió sanitària Metropolitana Nord

Anna Aran ha passat a ser directora general del Taulí

El Departament de Salut ha anunciat aquest dimecres el nomenament d’Arturo Míguez com a nou gerent de la regió sanitària Metropolitana Nord, que concentra les comarques del Vallès Occidental i Oriental, el Maresme i Barcelonès Nord. A més, també ha estat escollit com a nou delegat de la conselleria i gerent de la regió sanitària Barcelona.

Míguez agafa aquesta responsabilitat en substitució d’Anna Aran, que ha estat al capdavant del càrrec els últims tres anys. El Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí la va escollir, fa uns dies, per substituir a la direcció general Joan Martí.

Àmplia trajectòria professional

Fins ara ha estat gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, un complex hospitalari de Barcelona. És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Santiago de Compostela, a més, també, a Esade s’ha diplomat en Gestió Hospitalària i en Direcció de Processos i MBA-Màster en Direcció i Administració d’Empreses.

El nou gerent ha tingut diferents responsabilitats, entre 1990 i 2003, a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Entre 2003 i 2005 va ser consultor de la Unió Catalana d’Hospitals i des de 2005 i fins a 2012 va desenvolupar la feina de director de l’àrea sanitària del Grup Mutuam.

Anna Aran, nova directora general del Taulí en substitució de Joan Martí

Comentaris
To Top