Publicitat
Ciutat

ERC Sabadell reclama una campanya de difusió del Pla Personalitzat de Pagament d’impostos

Esquerra Republicana Sabadell demana al govern municipal que faci una campanya de comunicació i difusió del recuperat Pla Personalitzat de Pagament (PPP) dels impostos municipals entre els mesos de novembre i gener. En aquest pla hi havia acollides 2.500 famílies i microempreses sabadellenques i va ser eliminat el 2022 arran de la cessió dels tributs a la Diputació. El PPP, però, ara s’ha recuperat i s’estén als municipis de tota la demarcació.

En aquest marc, ERC Sabadell etziba, en declaracions de la portaveu adjunta d’ERC a l’Ajuntament, Èlia Soriano-Costa, que “l’Ajuntament de Sabadell és l’administració més propera a la ciutadania, i, per tant, per a nosaltres, té la responsabilitat i té el deure d’informar de manera proactiva tots els veïns de la ciutat que s’ha recuperat aquesta opció.”

ERC vol que torni a ser l’Ajuntament qui gestioni els impostos locals dels sabadellencs

Una moció al ple

Els republicans ho reclamaran al Ple Municipal d’aquest dimarts amb una moció. El grup instarà els departaments d’Informació ciutadana i Comunicació i el Servei de Recaptació de l’Ajuntament de Sabadell que “iniciïn una campanya específica de comunicació i difusió, que abasti del mes de novembre 2022 al mes de gener de 2023, per fer efectiu el coneixement a tota la ciutadania de Sabadell de la possibilitat de tornar-se a acollir al PPP”.

Què és el PPP?

El Pla Personalitzat de Pagament d’impostos (PPP) és una possibilitat que s’ofereix als ciutadans i ciutadanes de Sabadell per abonar els tributs municipals de caràcter periòdic (com l’IBI, la Taxa de Residus i la Taxa de Guals i Vehicles) segons un pla personalitzat de fraccionament sense interessos.

Publicitat
Comentaris
To Top