Ciutat

Els comerciants confien que el nou Passeig impulsarà les vendes

Obres al Passeig / D.S.

Vuit de cada deu comerciants veuen el nou passeig de la Plaça Major com un impuls per vendre més: pràcticament un 15% considera que “impulsarà molt” les vendes, mentre un 63% apunta que animarà “bastant” el consum. Són les conclusions de l’enquesta que Sabadell Comerç Centre ha elaborat a una quarantena d’establiments de la zona.

Si bé els comerciants (53%) no han quedat gaire satisfets amb els terminis d’execució de les obres del passeig de la Plaça Major, que s’inaugurarà dijous, pràcticament tots ells (87%) sostenen que el passeig ha millorat respecte com estava abans.

El soroll ha estat la principal molèstia de les obres al passeig de la Plaça Major de Sabadell, segons la darrera enquesta que va elaborar el Diari entre els comerciants.  La meitat (46%) de les botigues i restaurants que es troben al passeig de la Plaça Major afirmaven haver perdut vendes a causa de les obres. L’altra meitat (54%) va patir una davallada subtil o es va mantenir intacte. Els comerciants assenyalaven aleshores que el soroll de les màquines era la molèstia principal.

Comentaris
To Top