Ciutat

VÍDEO | Així ha canviat el Passeig després d’onze mesos d’obres

Vista panoràmica del Passeig durant les obres / LLUÍS FRANCO

El passeig de la Plaça Major ja torna a estar obert als vianants després de les obres que s’hi han fet en els últims onze mesos. Els treballs van començar el 18 de gener i la inauguració de la reforma es va fer dijous passat, 24 de novembre. Ara, el Passeig deixa enrere una etapa de dues dècades d’intermitència, en què s’han anat succeint les obres tant pel trasllat del mercat provisional com el perllongament dels FGC.

Durant aquest temps, el Diari ha seguit cada mes l’evolució de les obres, fent una fotografia cada dijous des del mateix lloc, el terrat de l’edifici del carrer del Sol, 1, on entre altres hi ha les oficines d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sabadell.

La renovació del Passeig destaca per la incorporació d’arbres, elements d’aigua i llum. S’han plantat 23 arbres més, de manera que en total n’hi ha 65, a part de diferents jardineres amb les seves respectives plantes; s’ha incrementat el nombre de bancs per seure, amb 26 en total, i l’element estrella són tant la cortina d’aigua a la part nord com els sortidors que hi ha repartits en diferents punts.

Amb la finalització de les obres queden enrere les molèsties per pols i soroll, les principals queixes de veïns i comerciants de la zona durant els treballs. Un cop acabada la reforma, el teixit comercial la valora positivament, i vuit de cada deu comerços esperen vendre més.

FOTOS: Així avancen les obres del Passeig setmana rere setmana

Comentaris
To Top