Publicitat
Ciutat

Conveni per a la rehabilitació de 170 habitatges del polígon dels Merinals

Imatge aèria del polígon d'Arraona - Merinals / Lluís Franco

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya subvencionarà les actuacions obligatòries i recomanables

Imatge aèria del polígon d'Arraona - Merinals / Lluís Franco

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i la presidenta de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Marina Berasategui, i han signat un conveni per al finançament de les obres de rehabilitació dels 170 pisos del polígon d’Arraona-Merinals de Sabadell.  L’Agència de l’Habitatge de Catalunya subvencionarà les actuacions considerades obligatòries i recomanables pel Col·legi d’Arquitectes, per un import d’1,7 milions d’euros. “Hem estat al costat de 170 famílies”, ha apuntat Berasategui.

Habitatge concedirà una subvenció a l’Ajuntament, que obrirà una convocatòria per fer les obres necessàries en els 170 habitatges. Les comunitats de propietaris seran les encarregades de contractar l’execució de les obres i comptaran amb l’acompanyament de l’Ajuntament per a l’assessorament tècnic.

S’ha acordat també que la Generalitat subvencionarà les obres que puguin afectar la seguretat de les persones. S’inclou la reparació funcional de les biguetes de les cambres de bany de tots els habitatges, actuacions en els elements comuns dels edificis com cobertes, façanes i instal·lacions i altres actuacions per garantir-ne la salubritat i seguretat.

Els veïns d’ArraonaMerinals que viuen als 170 habitatges en mal estat van acceptar al juliol la proposta que va presentar l’Agència de l’Habitatge i l’Ajuntament de Sabadell per rehabilitar els seus pisos, amb 57 vots a favor i quatre en contra.

Publicitat
Comentaris
To Top