Vallès

El Quart Cinturó, l’únic escull per als pressupostos

ronda Nord Quart Cinturó

El futur de la carretera B-40 és, ara mateix, “l’únic escull” que està “bloquejant” la negociació entre el Govern i el PSC pels pressupostos del 2023. Així ho ha detallat la portaveu de l’executiu, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d’aquest dimecres, posterior al Consell Executiu.

El Govern ja ha enviat una proposta als socialistes per “desencallar” aquest punt del Quart Cinturó. Plaja també ha explicat que s’ha arribat a un “punt d’acord” amb el PSC sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat. Així doncs, al Govern li “costa d’entendre” que la negociació estigui “bloquejada” per “l’únic punt” de la B-40, i espera tancar un acord aquesta setmana. També ha admès que les converses estan “més avançades” amb el PSC que amb Junts.

Juli Fernàndez descarta la ronda Nord

Aquest dilluns, el conseller de Territori, Juli Fernàndez, va dir que prefereix incrementar les connexions ferroviàries al Vallès en comptes d’intervenir en carreteres o el projecte del Quart Cinturó en el tram entre Sabadell, Castellar del Vallès i Terrassa. Així ho va defensar en una entrevista a ‘Ràdio 4’ i ‘La 2’, on va remarcar que es tracta d’una infraestructura que “passa per una zona d’interès ecològic”.

Juli Fernàndez aposta per les connexions ferroviàries i descarta la ronda Nord

Comentaris
To Top