Ciutat

Veïns de Covadonga: “Tenim una plaga de rates des de fa mesos”

Veïns de Covadonga lamenten que fa mesos hi ha rates que els hi entren a casa o passegen pels seus carrers. Els afectats han reclamat una actuació urgent a l’Ajuntament de Sabadell: “Ens fa por que generi problemes de salubritat, però també és desagradable veure-ho”, lamenta un veí del barri.

No és el primer cop que els veïns han alertat de la presència de rossegadors. De fet, a finals d’any, residents d’alguns barris de la zona nord de Sabadell alertaven de la presència de rates i paneroles als seus carrers des de feia unes setmanes.

De fet, les altes temperatures d’aquest estiu van fer que proliferessin més insectes i rossegadors a diferents barris de Sabadell. En aquest sentit, l’Ajuntament va intensificar les actuacions de control de plagues urbanes als diferents barris, amb ronda d’intervencions preventives al clavegueram de Sabadell.

Més actuacions preventives

El nou contracte municipal per al control de plagues contempla un increment de pressupost superior al 21,3% en relació a la licitació anterior. Les actuacions (desratitzacions, desinsectacions, actuacions preventives, etc.) a Sabadell han augmentat en un 8,5% en dos anys. En la mateixa línia, les intervencions de prevenció al clavegueram han passat a realitzar-se cada tres mesos, mentre abans eren cada sis.

Comentaris
To Top