Publicitat
ESPORTS

Sergi Altimira i Getafe ja tenen tancat un acord per la pròxima temporada

Sergi Altimira juntament amb Álex Gualda a Calahorra / Lluís Franco

No es pot considerar una operació del mercat d’hivern, però el nom del migcampista del Centre d’Esports, Sergi Altimira, ha tornat amb força a un primer pla a les últimes hores. La rumorologia el situa al Getafe i segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, l’acord amb el club madrileny és total, independentment de la categoria on milita la temporada que ve 23/24. Ara mateix ocupa llocs de descens a la lliga SmartBank. En qualsevol cas, seria pujar a l’esglaó del futbol professional.

Com a agent lliure, Altimira podia negociar amb qualsevol club a partir de l’1 de gener del 2023 i ha rebut diverses ofertes de clubs de Segona A, alguns fins i tot amb la possibilitat d’incorporar-se en aquest mercat d’hivern. El FC Barcelona, que el va estar perseguint durant tot l’estiu, va fer la setmana passada un últim intent, però el Centre d’Esports es va negar en rodó a negociar per sota de la seva clàusula, fixada en 350.000 euros. Aquest ha estat sempre el principal obstacle pel retorn d’Altimira al club blaugrana.

El Getafe -el paper del seu director esportiu Ramon Planas ha estat clau- es va avançar i a falta de la signatura definitiva, Altimira jugarà a partir de la pròxima temporada en el conjunt madrileny. Ara, però, el de Cardedeu es vol centrar només en el Sabadell i aportar el màxim per assolir l’objectiu de la permanència a la Primera Federació. A La Planilla va fer un partit molt complet i va fregar el gol de la victòria a l’últim minut en un xut que el porter Limones va desviar en una gran intervenció. Això sí, la seva etapa d’arlequinat entra en la recta final si no passa res estrany.

Publicitat
Comentaris
To Top