Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous a Sabadell

L’actualitat de Sabadell en les últimes hores arriba amb un fort protagonisme de la cultura a la ciutat. Les nominacions dels premis Enderrock o els noms del Festival Observa mostren la bona salut de Sabadell.

El Festival Observa de Sabadell ha anunciat els caps de cartell amb què es proposen omplir l’Amfiteatre del parc de Catalunya tres caps de setmana seguits, del 25 de maig a l’11 de juny. Els Amics de les Arts, Els Pets, l’exconcursant d’Eufòria Scorpio, la rapera sabadellenca Santa Salut, Ginestà, Lágrimas de Sangre i La Frontera són els principals artistes que l’organització ha confirmat per a la segona edició.

Els Amics de les Arts, Els Pets i Scorpio, al Festival Observa de Sabadell

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, pronostica que l’economia espanyola serà la que més creixerà a la Unió Europea aquest 2023, gràcies a una moderació de la inflació i a un menor impacte de la crisi energètica. Així ho va assegurar aquest dimecres al matí en la seva tradicional conferència d’inauguració de l’any a la Cambra de Comerç de Sabadell.

Josep Oliu pronostica que l’economia espanyola creixerà per sobre de la resta

Els joves de Can Llong fan classes en barracons escolars des de fa més d’una dècada. La construcció d’un nou institut, annex a l’escola Virolet, forma part de la llista de deures pendents del Departament d’Educació a Sabadell, juntament amb el Narcisa Freixas.

L’institut Virolet de Sabadell: sense novetats per treure els barracons

L’Ajuntament sotmetrà el projecte del SurfCity a una avaluació ambiental per part de la Generalitat, segons ha detallat el consistori en un comunicat. D’una banda, se sotmetrà a una avaluació ambiental estratègica, un informe que desenvolupa l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental depenent de la Conselleria d’Acció Climàtica.

El projecte del SurfCity es sotmetrà a una avaluació ambiental

El nombre de naixements es recupera després de l’any 2020. El 2021 va tancar amb 1.768 infants nascuts a Sabadell. Una xifra que creix per primer cop després de cinc anys de caiguda sostinguda.

GRÀFICS | La vida remunta després de l’any covid: 1.768 naixements a Sabadell

Comentaris
To Top