Ciutat

Aragonès, sobre la ronda Nord: “No és el model que jo defenso, però calia aprovar els pressupostos”

Pere Aragonès - Illa

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquesta setmana els pressupostos per al 2023 després de setmanes de negociacions amb el PSC. L’acord entre l’executiu de Pere Aragonès i els socialistes inclou un document sobre grans infraestructures que comprèn la B-40, el projecte de la ronda Nord de Sabadell i Terrassa que la formació liderada per Salvador Illa posava com a punt imprescindible per tirar endavant els comptes.

En una entrevista al programa Els Matins de TV3, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha especificat que el projecte “no és el model que jo defenso”, i ha admès que aprovar els pressupostos era la principal prioritat. “No canviaré d’opinió d’un dia per l’altra”, ha assenyalat.

Aragonès ha justificat que els alcaldes de Sabadell, Terrassa i Castellar del Vallès hagin donat suport a la infraestructura i s’ha emparat en la majoria del Parlament per acceptar les condicions sobre la ronda Nord. “Treballarem per mitigar tots els efectes que pugui tenir en termes mediambientals”, ha conclòs sobre un projecte “que tot just comença”.

En una entrevista al Diari aquesta setmana, l’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez, va mostrar-se novament contrari a la infraestructura. “Per a mi, la confiança dels veïns que em van votar i les meves conviccions passen per davant del que faci ERC i el Govern de la Generalitat. Soc alcaldable a Sabadell i em dec a Sabadell”, va argumentar.

Gabriel Fernàndez (ERC): “Votar a favor de la ronda Nord al Parlament només és un gest polític”

Comentaris
To Top