Ciutat

FOTOS | L’incendi del Llac Center de Sabadell, visible des de tota la ciutat

L’incendi de l’edifici Llac Center aquest dimarts ha provocat una impressionant columna de fum visible des de tot Sabadell. El foc ha cremat diverses plantes de l’immoble, que està en obres de reforma per convertir el que eren oficines en una residència d’estudiants.

Segons les primeres informacions, no hi ha hagut ferits greus. Diverses dotacions dels Bombers, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i SEM s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi, a la façana del carrer dels Filadors (la Creu Alta), a la zona de l’Eix Macià.

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Més imatges, cedides:

Comentaris
To Top