Ciutat

VÍDEO | Coneix el Jesús, el pagès de 91 anys que haurà de deixar l’hort per les obres del Portal Sud

Coneixem el Jesús, un pagès de 91 anys que, amb les obres del Portal Sud, haurà d’abandonar l’hort que cultiva des de fa més de 50 anys

El Jesús acumula més de cinc dècades llaurant unes terres que hi ha a tocar de l’aeroport de Sabadell. Té 91 anys, va arribar de la Manxa l’any 32 a Sabadell i cada matí s’apropa a la parcel·la per vetllar pel creixement de les verdures i hortalisses, que ven a veïns i bars del veïnat. Fa unes setmanes va rebre l’avís que en el període d’un mes havia d’abandonar els terrenys: durant el primer trimestre del 2023, està previst que comencin els treballs per construir el Portal Sud, que aixecaran una rotonda i diverses vies precisament a l’alçada de la terra que sembra l’ancià.

Comentaris
To Top