Ciutat

Ramón García substitueix Adrián Hernández com a regidor de Ciutadans a Sabadell

El grup municipal de Ciutadans ha incorporat al ple d’aquest mes de març Ramón García com a regidor, després de la sortida d’Adrián Hernández el mes passat. El càrrec de portaveu l’ocupa, ara, l’edil José Luis Fernández.

García, al centre, acompanyat de Laura Casado i José Luis Fernández / CEDIDA

El fins ara portaveu de la formació, Adrián Hernández, va anunciar la setmana passada el seu fitxatge com a independent per la llista del PSC liderada per Marta Farrés

García va néixer a Sabadell el 1984. Professionalment, ha estat lligat al servei de Radiologia de l’hospital Parc Taulí. Ha estudiat Fisioteràpia. El sabadellenc està vinculat a Ciutadans des del 2011, encara que s’hi va afiliar l’any següent.

És el segon cop que Ramón García entra com a regidor al ple de l’Ajuntament de Sabadell, ja que ja ho va ser en una primera etapa en el mandat 2015-19, quan precisament va substituir Joan García perquè va ser elegit diputat al Parlament. Precisament, Joan García serà l’alcaldable de la formació taronja a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran diumenge 28 de maig. Aquest mandat, Ciutadans té tres regidors al consistori: José Luis Fernández, Laura Casado i Ramón García.

Comentaris
To Top