Vallès

Detinguts després d’incendiar-se el pis on cultivaven gairebé 400 plantes de marihuana

Quan els bombers van extingir l’incendi, van trobar una plantació de 396 plantes de marihuana

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) per cultivar marihuana al seu domicili. A les cinc del matí el passat divendres, un veí va avisar als serveis d’emergències que s’estava calant foc a un dels pisos.

Quan els bombers van extingir l’incendi, van trobar una plantació de 396 plantes de marihuana. Els Mossos han detingut els dos inquilins, que es trobaven dins l’habitatge. Són un home i una dona d’uns quaranta anys acusats d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Frau elèctric: el 38% de la llum punxada a Sabadell, en cultius de marihuana

Comentaris
To Top