Publicitat
Ciutat

VÍDEO | ERC presenta la cançó de campanya de Gabriel Fernàndez

Gabriel Fernàndez instants abans de presentar la cançó / Aina Torres

El grup d’ERC a Sabadell ha presentat aquest dissabte al matí el seu tema ‘Sabadell és teu’ de cara a la campanya electoral. La peça, en la que es destaca la figura de Gabriel Fernàndez com “l’alcalde de la gent” s’ha pogut escoltar en directe en un acte a la plaça de les Dones del Tèxtil.

El nou hit barreja música llatina, amb tocs de chan chan i son cubà, sons i percussió guajira i candombe, amb fusió urbana. La cançó l’estrenarà en viu aquest dissabte el grup amateur The Aldermen, format per militants i amics d’ERC Sabadell (entre els quals, dos regidors: Pere Farrés i Raül Garcia Barroso). Un estil que incideix en l’origen uruguaià de l’alcaldable, primer edil local nascut fora de la UE.

La peça creada pels republicans sabadellencs pretén resumir amb ritme i enginy la proposta política a la ciutat, que busca destacar la figura de Gabriel Fernàndez, “un veí com tu i com jo”, al capdavant, en contraposició al model i a l’estil dels qui anomena “els de sempre”.

El vídeo és pot veure clicant aquí.

Publicitat
Comentaris
To Top