Ciutat

VÍDEO | ERC presenta la cançó de campanya de Gabriel Fernàndez

Titulada ‘Sabadell és teu’, la cançó destaca la figura de Gabriel Fernàndez com “l’alcalde de la gent”

Gabriel Fernàndez instants abans de presentar la cançó / Aina Torres

El grup d’ERC a Sabadell ha presentat aquest dissabte al matí el seu tema ‘Sabadell és teu’ de cara a la campanya electoral. La peça, en la que es destaca la figura de Gabriel Fernàndez com “l’alcalde de la gent” s’ha pogut escoltar en directe en un acte a la plaça de les Dones del Tèxtil.

El nou hit barreja música llatina, amb tocs de chan chan i son cubà, sons i percussió guajira i candombe, amb fusió urbana. La cançó l’estrenarà en viu aquest dissabte el grup amateur The Aldermen, format per militants i amics d’ERC Sabadell (entre els quals, dos regidors: Pere Farrés i Raül Garcia Barroso). Un estil que incideix en l’origen uruguaià de l’alcaldable, primer edil local nascut fora de la UE.

La peça creada pels republicans sabadellencs pretén resumir amb ritme i enginy la proposta política a la ciutat, que busca destacar la figura de Gabriel Fernàndez, “un veí com tu i com jo”, al capdavant, en contraposició al model i a l’estil dels qui anomena “els de sempre”.

Comentaris
To Top