Ciutat

Gabriel Fernàndez (ERC): “És la seva forma de fer política”

Fernàndez, durant la compareixença d'aquest matí / D.S.

El portaveu d’ERC i alcaldable per a les pròximes eleccions, Gabriel Fernàndez, ha comparegut aquest migdia arran de l’incendi al govern encapçalat per l’alcaldessa Marta Farrés. 

Fernàndez, qui abans de tot ha volgut condemnar aquestes presumptes amenaces i coaccions del fins ahir dilluns tinent d’alcaldessa i regidor Jesús Rodríguez, ha demanat posar el “focus on toca”, perquè segons el republicà, el govern socialista “vol que el focus sigui aquest –amenaces i coaccions–”. En la mateixa línia, ha demanat “posar llum a la foscor, i això només es pot posar amb transparència”.

L’alcaldable per Esquerra Republicana ha compartit amb els mitjans de comunicació el contingut del correu –prèviament, s’ha ensenyat durant la Junta Extraordinària dels diversos portaveus–, explicant que “fa referència a dues qüestions: el cobrament d’una factura, d’SMATSA, sobre el càlcul de l’IPC. L’altra explica que hi ha un informe jurídic extern sobre la presa de decisió d’unes demandes d’SMATSA i aquest va en una línia i el govern en una altra”.  És per aquest motiu que Fernàndez ha exigit arribar “fins al final” perquè si es confirma aquesta denúncia estaríem parlant d’un fet “molt greu”.

Finalment, Fernàndez ha reconegut que el “preocupa” que aquests “fets” s’estenguin en altres departaments del govern encapçalat per Marta Farrés: “Hem d’enterrar aquestes pràctiques. Els de sempre ens portaran als camins de sempre. Això està en el seu ADN, és la seva forma de fer política”.

Comentaris
To Top