Ciutat

Joan Mena, sobre l’expulsió de Jesús Rodríguez: “La ciutat ja ha patit molt per la corrupció”

Més reaccions a la destitució del fins ara tinent d’alcaldessa i regidor Jesús Rodríguez. El portaveu de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, ha lamentat a través d’una piulada que “aquesta ciutat ha patit molt per causa de la corrupció”. En un missatge contundent, Mena ha exigit responsabilitats i explicacions en forma de “contundència, transparència i rigor”.

El portaveu dels comuns a Sabadell, que ha obert un fil a Twitter, ha reblat a tall de recordatori que “no és la primera vegada que l’empresa concessionària de la neteja està sota sospita” i ha assegurat que des del seu conjunt es treballarà “contra la corrupció i prendrem mesures contundents arribat el cas”.

Farrés va interposar una denúncia i va posar els fets en coneixement de la Fiscalia, segons va fer saber l’alcaldessa després de saber-se la notícia. Mena ha apuntat que “l’alcaldessa ha de ser transparent i mostrar els termes concrets en què s’ha adreçat a Fiscalia perquè la ciutat tingui coneixement de l’abast de la situació”.

L’alcaldessa de Sabadell expulsa un regidor del Govern per amenaces i coaccions

Comentaris
To Top