Ciutat

Matas (Junts) reclama “tolerància zero” amb actituds com la que denuncia l’alcaldessa Farrés

lluis matas junts per sabadell

L’alcaldable juntaire s’ha posicionat sobre l’expulsió del Govern del regidor Jesús Rodríguez

L'alcaldable de Junts, Lluís Matas, en una imatge d'arxiu / D.S.

El principal soci del Govern, Junts per Sabadell, ha mostrat aquest dimarts el seu suport a l’alcaldessa, Marta Farrés, després que la sabadellenca hagi expulsat de l’executiu el fins ara tinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez per amenaces i coaccions.

Ateses les explicacions que han rebut els grups municipals passades unes hores de l’esclat del cas, l’alcaldable i portaveu de Junts, Lluís Matas, ha transmès el seu “suport total a l’alcaldessa per les denúncies que ha presentat”, perquè Farrés denuncia uns “fets molt greus i intolerables”, per la qual cosa Matas reclama “tolerància zero contra aquest tipus de comportaments”.

Sobre les presumptes irregularitats de Smatsa, l’alcaldable de Junts assegura que no es pot manifestar perquè “no s’ha presentat cap denúncia al respecte ni prova”. Lluís Matas assegura que “no som jutges ni entrarem a fer de jutges” i confia que aquest episodi “no embruti la propera campanya municipal” i que tots els partits es puguin centrar a presentar el seu projecte de ciutat.

Publicitat
Comentaris
To Top