Oci i cultura

Nena Daconte, Sofia Ellar i Sara Roy, novetats del Festival Observa

festival observa rosario flores

Els concerts se celebraran del 25 de maig a l’11 de juny a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya

Concert de Rosario Flores del Festival Observa 2022 / lluís franco.

Quedaven encara algunes incògnites per revelar del Festival Observa de Sabadell, que aterrarà del 25 de maig a l’11 de juny a l’Amfiteatre del parc de Catalunya, després de l’Embassa’t. Al cartell s’hi han sumat nous artistes: Sofia Ellar, Nena Daconte, La Bien Querida, Socunbohemio i Xiula.

La programació ja ha quedat tancada. El 25 de maig, actuaran Héroes de la Antártida (tribut a Mecano) i Janna Aran; el 26 de maig, Els Pets i Ginestà; el 27 de maig, La Frontera i Devotional Mode (tribut a Depeche Mode); el 28 de maig, sessió de música electrònica d’Evidenza Sunsets, a partir de les 16.30h; l’1 de juny, nit de musicals amb talent local i Magalí Datzira; el 2 de juny, La Bien Querida i Socunbohemio; el 3 de juny, Sofia Ellar i Nena Daconte; i el 4 de juny, programació infantil i Xiula.

El dijous 8 de juny, es projectarà Elvis en una sessió de Cinema a la Fresca, abans del concert de Sara Roy. El festival Embassa’t tancarà el darrer cap de setmana amb Els Amics de les Arts i Scorpio, el 9 de juny; Lágrimas de Sangre, Santa Salut i Masta Quba, el 10 de juny; i amb una altra sessió de música electrònica de tarda, l’11 de juny.

Així doncs, el festival de música mantindrà els concerts nocturns els dijous, divendres i dissabtes, mentre que dedicarà els diumenges a la tarda a sessions de música electrònica. L’esdeveniment tindrà l’espai Village, on hi haurà restauració local, música d’ambient i actuacions en acústic hores abans de cada concert.

Comentaris
To Top