Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres 3 de maig a Sabadell

Ple municipal de l'Ajuntament, lloc on se'n duen a terme els pressupostos

El ple celebrat aquest dimarts a l’Ajuntament va deixar diverses informacions rellevants sobre el futur de la ciutat i dels sabadellencs

El ple celebrat aquest dimarts a l’Ajuntament va deixar diverses informacions rellevants sobre el futur de la ciutat i dels sabadellencs. Amb les eleccions municipals a l’horitzó, la bateria de notícies arrenca amb el sorteig de les meses electorals de cara al 28-M.

Ja es coneixen les persones que hauran d’exercir la presidència i la vocalia de les meses electorals durant la jornada electoral. En total, les meses estaran formades per 2.223 persones a Sabadell. Alhora, el nombre total d’electors que figuren a les llistes definitives del cens de la ciutat és de 156.526.

Consulta si ets membre d’una mesa electoral a Sabadell el 28-M

El ple de l’Ajuntament de Sabadell ha votat en la sessió ordinària de maig, aquest dimarts, descartar el projecte privat de la piscina d’onades SurfCity, actualment en fase de tramitació al consistori. L’aprovació no és vinculant perquè s’ha fet a partir d’una moció, presentada per ERC i la Crida. Però és significativa perquè ha suposat un gir en el guió: el PSC s’ha quedat sol votant a favor del projecte, i Junts, que fins ara hi donava suport, s’ha abstingut, tal com va avançar Lluís Matas a la recent entrevista amb el Diari.

El ple de Sabadell vota a favor de descartar la piscina d’onades SurfCity

També es va aprovar aquest dimarts per unanimitat una moció de les associacions de veïns d’Espronceda i Campoamor que insta la Generalitat a destinar els recursos necessaris per millorar l’entorn del CAP Sud i faci una reforma integral de l’IES Ribot i Serra. Es tracta d’equipaments de l’administració autonòmica, que ja té diversos projectes pendents d’executar en aquesta zona.

Veïns del Sud reclamen una reforma integral de l’entorn del CAP i l’IES Ribot i Serra: “Clama al cel”

Els Mossos d’Esquadra han reconegut en les últimes hores Assane Fall, el jove senegalès que va frustrar la setmana passada un atracament amb arma blanca en una oficina bancària del Banc Sabadell a l’avinguda de Matadepera. La policia catalana ha visitat el Cercle Sabadellès, on el noi treballa, per agrair la seva acció.

Reconeixement al jove senegalès que va evitar un atracament a Sabadell

El Molí de Sant Oleguer deixarà de ser un alberg per convertir-se en un centre de formació ocupacional. És un equipament municipal, i l’Ajuntament ha adjudicat aquest dimarts les obres per adequar-lo, pressupostades en gairebé 130.000 euros.

El Molí de Sant Oleguer serà un centre de formació ocupacional

Comentaris
To Top