Ciutat

El Carlos s’acomiada finament d”Eufòria’

carlos adeu euforia
Moment de les votacions / TV3

El Carlos ha quedat eliminat d’Eufòria. La repesca del jove sabadellenc, després de la seva primera eliminació, havia generat moltes expectatives a la ciutat. Sabadell volia un guanyador d’Eufòria. Però no ha pogut ser, aquest cop definitivament ha quedat fora del talent show musical de TV3.

I això que el Carlos va sortir amb força a l’escenari. A la seva actuació va interpretar al gran Michel Jackson, amb la seva versió de Bad tot disfressat i envoltat de vampirs. Tot i això, no ha estat suficient per convèncer un públic, que una gala més, ha tornat a escollir qui continuava i qui no al programa.

Així doncs, el Carlos ha estat triat com un dels cinc participants amb menys vots. Després d’això, el jurat i els coaches n’han salvat tres. Però el jove tampoc ha tingut sort. Fent que la votació final fos entre ell i Carla per veure qui quedaria eliminat. Una tria complicada en la qual el públic ha decidit salvar la jove, i ha deixat Sabadell sense la possibilitat de continuar somiant amb les opcions del Carlos.

Comentaris
To Top