Oci i cultura

FOTOS | L’Embassa’t arranca amb un primer dia passat per aigua

embassat dia 1
La pluja no ha estat obstacle per gaudir d'un bon vespre de música / Víctor Castillo

La primera jornada de l’Embassa’t 2023 ha arrencat amb pluja. Una de musical, gràcies a la gran varietat de grups i estils d’aquesta edició, i una altra de real. La segona, però, no ha pogut imposar-se a la primera. I és que, tot i la meteorologia, el festival ha gaudit d’un públic fidel que no ha deixat de cantar i ballar en tot moment.

Així doncs, en el que ha estat l’estrena de la 15a edició, s’ha pogut gaudir d’artistes com Marina Herlop (qui ha estat la primera a actuar a l’escenari principal), Julieta o els nord-americans!!!Chk Chk Chk, entre altres artistes que han mostrat el seu talent aquest divendres. Un dels concerts més especials ha estat el de Guspire. Va ser guanyador del Fàbrica Embassa’t, el concurs dels nous talents del festival l’anterior edició i que ha estat l’encarregat d’inaugurar l’escenari Yeearphone.

Fotos Víctor Castillo

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

embassat dia 1

Comentaris
To Top