Ciutat

Mor Manolo Hernández, exdegà del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell

L’exdegà del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell Manolo Hernández va morir aquest passat dissabte d’un atac de cor, segons les primeres informacions. La defunció es va produir a Santiago de Compostela, on el sabadellenc havia anat a celebrar el dia de Sant Ramon de Penyafort, patró dels advocats.

Hernández en una imatge d’arxiu / CEDIDA (ICASBD)

Hernández tenia 69 anys i va morir a l’hotel Puerta del Camino mentre dormia, segons avança el mitjà Confilegal. El sabadellenc era un gran aficionat al Camino de Santiago, que havia recorregut 105 vegades en totes les seves rutes. Era sabut, també, que la Covid li havia deixat seqüeles físiques.

Durant tres etapes havia sigut el degà del col·legi d’advocats de Sabadell, de forma consecutiva entre els anys 2000 i 2008 i del 2017 al 2021, quan Eulàlia Barros va guanyar les eleccions col·legials.

Comentaris
To Top