Ciutat

Juli Fernàndez serà secretari general adjunt d’ERC, un càrrec de nova creació

L’exalcalde de Sabadell va ser rellevat al capdavant de Territori per Ester Capella

El sabadellenc Juli Fernàndez serà secretari general adjunt d’Estratègia, Comunicació i Coordinació Institucional, un càrrec de nova creació que se suma a la secretaria general adjunta actual que lidera Marta Vilalta. El fins ara conseller de Territori va deixar el càrrec aquest dilluns en substitució d’Ester Capella.

El final de trajecte, vuit mesos després de ser nomenat conseller de Territori, té a veure amb la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, la línia vermella que l’exalcalde de la ciutat no va voler creuar mai. Després del relleu, en les últimes hores, el departament, ara encapçalat per Capella, i el Ministeri de Transports, liderat per Raquel Sánchez, van protagonitzar un intercanvi d’opinions, en què va quedar clar que el futur de la infraestructura continua pendent de trobar una data de signatura per desencallar el projecte.

Més canvis a ERC

D’altra banda, Esquerra Republicana també ha informat que la diputada al Parlament Raquel Sans acompanyarà Vilalta en les funcions de portaveu del partit. I Alba Camps assumirà una nova secretaria de Coherència Política.

Els canvis a la direcció de la formació es produeixen després dels mals resultats de les municipals i de cara a les eleccions generals del 23-J. Seran ratificats al Consell Nacional del partit de demà divendres, que també aprovarà les llistes als comicis del 23 de juliol. El partit vol “reforçar” la cúpula de la direcció després dels mals resultats de les municipals per tal d’afrontar amb “majoris garanties i fortalesa” els comicis del 23-J, la segona meitat de la legislatura catalana i l’inici del mandat a ajuntaments i ens supramunicipals.

Comentaris
To Top