Oci i cultura

Ramon Mirabet, Quimi Portet, Luand i Albert Pla: la tardor 2023 a la CavaUrpí

La CavaUrpí tornarà a oferir consol al sabor efímer que tindran les vacances. La sala cultural privada ha presentat la nova programació musical de la tardor 2023 amb la fórmula triomfal de les darreres temporades: noms en majúscula de l’escena, talent emergent de la ciutat i espectacles de tribut. I com sempre, oferint un vincle íntim entre el públic i el cantant. “Els artistes agraeixen treballar amb tanta proximitat”, apunta el gerent d’UiU Promotors, Pere Urpí.

Passaran per la CavaUrpí cinc artistes amb una trajectòria consolidada. Quimi Portet hi torna amb Si plou, ho farem al pavelló (11 de novembre); Manu Guix oferirà dos concerts en acústic (17 novembre i 14 de desembre), en què el públic, en directe, decidirà bona part del repertori; l’internacional Ramon Mirabet, que al març va omplir el Teatre Principal, també tocarà en acústic (18 de novembre); l’osonenc Ernest Crusats, vocalista del mític grup La iaia, hi presentarà el seu primer disc en solitari, La font gelada (25 de novembre); i l’estimat i irrepetible sabadellenc Albert Pla serà una altra vegada una aposta segura de la temporada (26 de gener).

Pere Urpí ha rebatejat amb el segell Denominació d’Origen Protegida els concerts d’artistes de la ciutat. Un grup destacat del cartell en aquesta classificació són els Luand, que a la festa de Sant Jordi de Diari de Sabadell van omplir la plaça Ricard Simó Bach amb el seu pop-rock enèrgic, sensible i romàntic. Anoteu al calendari la data per gaudir-los en una sala íntima com la CavaUrpí: 24 de novembre.

En aquesta temporada, però, els primers a obrir foc seran els Kim’s Quartet (29 de setembre), amb un repertori de blues i balades, amb composicions pròpies i grans èxits, en català, castellà, italià, francès i anglès. Sota el segell de proximitat, també actuaran Stardust (20 d’octubre); Ariadna Clapés, que presentarà Fènix (22 d’octubre); i Berta Clapés, amb Songs from my bedroom (15 de desembre).

Pel que fa a tributs, n’hi haurà dos aquesta temporada de tardor. Àngel Miralles encarnarà Eugenio (30 de setembre) i la banda de rock irlandesa més famosa de la història estarà representada per I Love U2 (21 d’octubre).

Comentaris
To Top