Opinió

Creant ponts entre recerca i ciutadania

[Lluís Blanch i Glòria Palomar, Director i directora de Gestió de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí]

El paper del Diari de Sabadell per contribuir a la divulgació del coneixement generat a l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) ha sigut molt rellevant al llarg d’aquests anys. Ha establert un pont entre la ciència i la ciutadania, fent-li arribar els valuosos descobriments i els destacables avenços que ha fet el personal investigador del Parc Taulí en el camp de la recerca i la innovació en salut.

Vull agrair la professionalitat dels periodistes per fomentar la divulgació i la participació ciutadana i reivindicar la nostra investigació i innovació. Aquesta tasca no només beneficia la població sabadellenca en termes d’accés a la informació i generació de pensament crític, sinó que també enforteix la nostra recerca, ja que promou la difusió científica i la generació de noves idees sobre les quals investigar.

En nom de tots els professionals de l’I3PT, voldria felicitar el Diari per aquest aniversari i encoratjar el seu equip a continuar traslladant el coneixement cientificotècnic generat a l’I3PT.

El doctor Lluís Blanch, en una imatge d’arxiu / CEDIDA

Comentaris
To Top