ESPORTS

El Centre d’Esports fa oficial la renovació de Miki Lladó per un any

Miki Lladó continuarà sent el propietari de la banqueta arlequinada / Lluís Franco

Era un secret a veus. El Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial la renovació del tècnic Miki Lladó fins al juny del 2024. De fet, l’acord era total des de fa uns dies, però calia esperar la confirmació per part del club. El santcugatenc veu complert el seu objectiu de continuar a la banqueta partint des de zero, després d’assumir la direcció de l’equip el gener de l’any passat en unes circumstàncies molt delicades, en zona de descens.

El canvi en el sistema de joc, els reforços del mercat d’hivern i una gran solidesa defensiva van ser les claus perquè el Sabadell pogués afrontar la recta final del campionat amb garanties i assolir la permanència quan encara faltaven dues jornades per al final, sumant un total de 50 punts. Es va quedar a les portes de l’accés a la Copa del Rei. Al final de la temporada, el mateix tècnic, en una entrevista al Diari de Sabadell, reflexionava sobre la seva continuïtat a la banqueta: “Si fos el club, renovaria a Miki Lladó”, deia de manera contundent. Ara, s’ha confirmat.

D’aquesta manera també pren cos la continuïtat del tàndem Jaume Milà-Miki Lladó en la parcel·la esportiva i això pot accelerar i, fins i tot, concretar operacions que ja estaven en marxa des de fa setmanes. Els dos noms que més sonen per incorporar-se són els atacants Guillem Naranjo, procedent del Deportivo Aragón, un ‘9’ amb molta pólvora, i l’extrem Lorenzo Burón que va jugar al Real Murcia la passada temporada, segons el compte @cazurreando.com. La maquinària esportiva s’ha posat en marxa.

Comentaris
To Top