Ciutat

Raquel Sánchez, oberta a signar l’acord de la ronda Nord aquest divendres

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, a favor de rubricar la firma al Consell Comarcal

El projecte de la ronda Nord de Sabadell, Terrassa i Castellar afronta el seu tram definitiu per a l’acord. En els últimes hores, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, s’ha mostrat disposada a signar aquest mateix divendres, dia 7, el protocol acordat amb la Generalitat per construir la infraestructura a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Una petició que van explicitar els alcaldes de Sabadell, Castellar i Terrassa.

Així ho ha traslladat Sánchez a una carta, a la qual ha tingut EFE, dirigida a Marta Farrés, Ignasi Giménez i Jordi Ballart, que han sol·licitat, també per escrit, que el protocol se signés a la seu de l’òrgan supramunicipal. “Considero una bona iniciativa procedir a la signatura de l’acord a la seu del Consell Comarcal i donar-vos a conèixer el contingut d’aquest acord de manera conjunta amb els agents econòmics i socials del territori”, indica la ministra als tres alcaldes vallesans.

Sabadell, Castellar i Terrassa demanen que s’expliqui l’acord de la ronda Nord

Comentaris
To Top