Ciutat

Els treballadors d’Smatsa responen a l’agressió de l’escombriaire de Sabadell: “Estem indefensos”

Treballadors d'Smatsa / Arxiu

“Estem indefensos”. Així s’ha expressat el Comitè d’Empresa d’Smatsa després de l’agressió d’un dels seus companys el passat dimecres a Sabadell. En un comunicat han mostrat el seu malestar i condemna d’uns fets que consideren “desagradables i preocupants”.

Al text destaquen la sensació d’inseguretat que pateixen al carrer: “És impermissible que un company que està treballant vegi perillar la seva integritat física d’una forma tan bel·ligerant i gratuïta”. Segons el Comitè, l’agressió no és un fet aïllat i representa un atac a tota la plantilla. “Rebem agressions físiques i verbals, ens falten al respecte i treballem en condicions molt dures”, asseguren.

A més a més, al comunicat també s’hi poden llegir altres queixes. I és que els treballadors reclamen un major reconeixement que vagi més enllà dels gestos. “Només es recorda la nostra tasca amb premis intangibles, després d’aquests la vida continua i l’incivisme que patim també”, expressen. Per acabar, l’escrit reclama més seguretat als seus llocs de treball. “Hem estat allà sempre que se’ns ha necessitat perquè és la nostra feina, l’únic que demanem és poder treballar amb dignitat, tranquil·litat i amb els recursos necessaris per fer front a l’incivisme”.

Comentaris
To Top