Ciutat

Onada de calor: les temperatures extremes s’allarguen a Sabadell

L’onada de calor s’allargarà fins divendres amb temperatures que superaran els 40 ºC a Sabadell i a diferents punts del país

L’onada de calor per la qual està travessant Catalunya s’allargarà fins divendres amb temperatures que superaran els 40 ºC a diversos punts del territori, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) aquest dilluns. Aquesta situació afectarà Sabadell de ple, que ja es troba en risc 2 del pla Alfa per possibles incendis.

Davant d’aquesta previsió, s’han activat avisos per calor amb categoria de perill alt en la majoria de les comarques. Precisament, durant la matinada d’aquest dilluns s’han registrat temperatures extraordinàriament càlides.

Segons el Meteocat, gran part del territori ha viscut una nit tropical, amb mínimes per sobre dels 20 ºC, o una nit tòrrida, amb mínimes de més de 25 ºC. A Portbou (Alt Empordà) s’ha registrat la mínima més elevada de la nit, amb 30,3 ºC, el que es considera una nit roent.

Alerta per risc d’incendi a Sabadell: es prohibeixen algunes activitats

Comentaris
To Top