Ciutat

FOTOS | El pessebre gegant comença a créixer a Sant Roc

Ja hem menjat castanyes i panellets, ha arribat (sembla que definitivament) el fred… i els carrers i places de Sabadell comencen a preparar-se per viure el Nadal, un dels períodes més esperats de l’any. Després d’adjudicar diversos processos administratius per a la cita, revelar la data de l’encesa i iniciar la instal·lació de cablejat i llums a diferents indrets, en les últimes hores ha arrencat una nova fase en el camí cap a la festivitat.

Des d’aquest dijous, a la plaça de Sant Roc creix el tradicional pessebre gegant, un dels grans atractius a la ciutat, símbol característic del Nadal a casa nostra. A més del Llaminer i la resta de personatges del Somriu al Nadal, les paradetes de la plaça del Doctor Robert i el naixement de grans dimensions a la plaça de Sant Roc omplen el Centre de visitants al llarg de tot el mes de desembre.

Construcció del pessebre gegant a Sant Roc | Aina Torres

Construcció del pessebre gegant a Sant Roc | Aina Torres

Construcció del pessebre gegant a Sant Roc | Aina Torres

En marxa el muntatge del pessebre gegant a la plaça de Sant Roc | D.S

Tret de sortida oficial

El muntatge arriba pocs dies abans del tret de sortida oficial a la celebració, que serà el pròxim dijous, 9 de novembre. El Teatre Principal acollirà la gala inaugural de la festa nadalenca, amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i molts convidats i protagonistes que no es perdran la presentació d’una nova edició de Nadal.

De moment, però, l’hermetisme acompanya la celebració, de la qual no n’han trascendit més detalls. L’Ajuntament guarda amb prudència les novetats que poden arribar en aquesta nova edició. De moment, l’anunci de la data de l’encesa va crispar l’últim ple d’octubre a Sabadell. Una de les formacions més crítiques va ser la Crida, que demana unes celebracions de Nadal “transparents i responsables”.

Comentaris
To Top