Oci i cultura

La pianista Laura Andrés inaugurarà la Capital de la Cultura Catalana 2024

La compositora amb oïda absoluta que va encisar Shakira acaba de publicar l’àlbum ‘Venus’

Laura Andrés a l'Hotel Urpí / DAVID CHAO

Només queda un mes perquè Sabadell s’estreni com a Capital de la Cultura Catalana 2024. Malgrat el retard de l’Ajuntament, que encara no ha fet públic el programa d’espectacles i activitats, la pianista sabadellenca Laura Andrés ha anunciat que actuarà al Teatre Principal el dissabte 27 de gener del 2024.

La pianista i compositora amb oïda absoluta que va encisar Shakira acaba de publicar l’àlbum Venus. El treball discogràfic “busca connectar la persona amb elements emocionals i còsmics”. El piano d’Andrés sona acompanyat de subtils elements electrònics i apunts de violí. És el seu quart disc, precedit per Blanc (2021), Natural Women (2022), en què s’acompanya de la veu de Beth Rodergas, i Kintsugi (2022).

D’altra banda, Laura Andrés, sens dubte la pianista de moda del país, acompanya a Andreu Buenafuente en la seva tornada a Tv3, al programa d’entrevistes a persones anònimes Vosaltres mateixos. Tal com explica la televisió, la sabadellenca “posa veu a les paraules i contribueix a fer de cada moment un espectacle imprevisible”.

Comentaris
To Top