CASTELLAR

‘Sold out’ de Triquell a Castellar

triquell

El concert serà el pròxim 22 de desembre

Triquell té grups de seguidors molt nombrosos arreu del país. Castellar del Vallès ha demostrat ser un dels més fidels. Les entrades gratuïtes per al concert de l’artista santquirzenc el pròxim 22 de desembre es van exhaurir 48 hores després que es posessin a disposició del públic.

De fet, l’allau de sol·licituds –amb un miler d’entrades disponibles– ha deixat famílies sense possibilitat de gaudir del cantant en directe. L’Ajuntament castellarenc ha enviat un correu als assistents demanant que es retornin entrades en cas d’haver-ne agafat més de les necessàries, després de detectar casos puntuals de reserves massives.

Triquell portarà la gira Entre fluids en un concert gratuït que tindrà lloc el divendres 22 de desembre, a les 20 h, al Recinte Firal de l’Espai Tolrà. L’actuació arriba de la mà de La Fàbrica, i serà una de les propostes nadalenques d’enguany. Des de la seva participació en el talent show de TV3 Eufòria, el vallesà ha anat conquerint escenaris d’arreu de Catalunya.

El talent de Triquell s’ha consolidat aquest 2023 amb el seu disc debut, que es mou entre el pop i la música urbana i que es va presentar a la primavera al Festival Strenes, a la Llotja de Lleida, al Tarraco Arena i a la Sala Apolo. Després, ha continuat una gira que recorre els principals escenaris catalans i que aquest mes de desembre arriba a Castellar del Vallès. Triquell estarà acompanyat per Pau Ruiz a la guitarra, Carlos Galvez al baix i Mònica Vicente a la bateria, a més del DJ Xavier Rueda.

Comentaris
To Top