Vallès

FOTOS | Accessos tallats, barricades i piquets per la vaga feminista a la UAB

Dijous la protesta s’estendrà a la resta d’universitats del país

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s’ha llevat amb accessos tallats tant per carretera com des de l’estació d’FGC, barricades a les portes de les facultats i piquets informatius. Es tracta de l’acció que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora d’Assembles d’Universitats (CAF).

La protesta es porta a terme en el marc de la primera de les dues jornades de vaga feminista al campus de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) per denunciar els recents casos d’assetjament sexual per part de professors al centre universitari.

La jornada d’aquest dimecres es concentra únicament a la UAB, si bé a partir del dijous s’estendrà a la resta d’universitats del país per reclamar complicitat per part de les institucions a l’hora de perseguir i castigar els casos.

Jornada de vaga a la UAB | ACN

Jornada de vaga a la UAB | ACN

Jornada de vaga a la UAB | ACN

Jornada de vaga a la UAB | ACN

Jornada de vaga a la UAB | ACN

Suspès de sou i feina un professor de la UAB a qui vuit estudiants acusen d’assetjament

Comentaris
To Top