Ciutat

Concentració contra la pujada d’impostos a Sabadell: “El 15%, que el pagui la Farrés i el seu govern”

concentració pujada impostos

Una cinquantena de persones s’ha manifestat aquesta tarda a les portes de l’Ajuntament contra la pujada de les taxes municipals

Nova concentració per a protestar contra la pujada d’impostos a Sabadell. Una cinquantena de persones s’ha manifestat aquesta tarda a les portes de l’Ajuntament contra la pujada de les taxes municipals, coincidint amb la celebració del ple municipal de desembre. L’IBI, el principal impost que recapta l’Ajuntament de Sabadell, i el rebut mitjà de taxa de residus s’apujaran un 15%. Un increment que els ciutadans veuen “desmesurat”: “El 15%, que el pagui la Farrés i el seu govern”, exigien els manifestants.

Els manifestants han carregat contra la despesa de Nadal mentre, a l’altra banda de l’Ajuntament, el Llaminer omplia de gom a gom la plaça del Doctor Robert amb el show del calendari d’advent. També han assenyalat la compra del Museu del Gas a Naturgy per 3,2 milions d’euros. i la taxa de residus del Consell Comarcal del Vallès Occidental. “El govern del PSC i Junts no ha pres cap mesura per millorar recollida selectiva ni reduir la generació de residus i avui ho paguem amb una pujada abusiva”, deien.

concentració pujada impostos

/ AINA TORRES

ERC, Crida per SabadellSabadell en Comú Podem formen part de les entitats polítiques convocants, juntament amb Moviment Popular de Sabadell, Comunistes de Catalunya, entre altres. A banda, també hi participen entitats veïnals –Moviment Veïnal del Sud, Agrupació de Veïns de Gràcia Tots per Can Deu–.

El ple de Sabadell aprova entre crítiques la pujada del 15% en IBI i taxa de residus

Comentaris
To Top