Ciutat

Les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

L’actualitat arriba carregada de notícies rellevants en diferents àmbits. Més enllà del temporal de fred que ha arribat a Sabadell, l’educació, l’habitatge o l’ocupació es troben entre les notícies destacades de les últimes hores.

El 2023 ha tancat convertint-se en el millor mes de desembre dels darrers 16 anys pel que fa a l’ocupació. A Sabadell, 11.375 persones buscaven feina el mes de desembre: si bé la xifra representa un tímid increment respecte al mes de novembre (+1,37%), l’atur ha caigut un 1,7%, si ho comparem amb el desembre del 2022. O el que és el mateix, 196 persones aturades menys respecte a fa un any.

El 2023 tanca amb l’atur més baix dels darrers 16 anys

El preu del mercat de lloguer va marcar un nou rècord a Sabadell el tercer trimestre de 2023 amb un preu mitjà a Sabadell de 753,08 euros segons les dades de les fiances dipositades a l’Incasòl en aquest període comprès entre juliol, agost i setembre de l’any passat.

El preu del lloguer assoleix xifres de rècord a Sabadell

La situació ja ha arribat al Departament d’Educació. Famílies de l’escola Andreu Castells, a Can Rull, sota el paraigua de l’Associació de famílies d’alumnes (AFA), han redactat un comunicat dirigit als Serveis Territorials on mostren “insatisfacció, preocupació i decepció” amb la gestió del centre educatiu. Concretament, denuncien que el nivell educatiu de l’escola és baix, una manca de projecte pedagògic i actituds de “menyspreu i despotisme” per part de l’equip de direcció cap a les famílies.

Famílies d’una escola de Can Rull es queixen del “baix nivell educatiu” del centre

Trident sabadellenc. Alemanya s’ha convertit en l’epicentre del món de l’handbol amb l’inici del Campionat d’Europa i un nou rècord d’assistència: més de 50.000 espectadors van presenciar el duel entre l’amfitrió i Suïssa gràcies a la reconversió d’un estadi de futbol en pavelló per a l’ocasió.

Tres sabadellencs són protagonistes a l’Europeu d’handbol a Alemanya

A aquest barri només hi ha un total de 33 llars: al 42,42% d’elles només hi viu una persona. Per la seva situació geogràfica, és més una petitíssima urbanització —o un petit poble– que no pas un barri. Saps quin és?

Saps quin és el barri més petit de Sabadell?

Comentaris
To Top