Ciutat

Comencen les obres d’aprofitament d’aigües del subsol

Aquest dilluns l’Ajuntament i Aigües Sabadell comencen les obres de canalització de les aigües freàtiques dels pous del Ripoll i del parc de Catalunya fins a la futura planta potabilitzadora que s’instal·larà al dipòsit de Serra d’en Camaró. Uns treballs que comportaran afectacions al trànsit.

Els treballs s’inicien al carrer de Prat de la Riba, a les instal·lacions d’Aigües Sabadell de Serra d’en Camaró (a l’alçada del Club Tennis Sabadell) i avançaran, d’oest a est, fins a la plaça de Catalunya, creuant per l’avinguda de Rafael Casanova. Les obres impliquen l’ocupació d’un carril per al trànsit rodat a Prat de la Riba, però en tot moment es garantirà el pas de vehicles en el doble sentit.

Més accions previstes

En paral·lel, cap a finals d’abril, s’executaran els treballs de canalització de les aigües procedents del pou del parc de Catalunya fins a Prat de la Riba, a través de la zona d’estacionament i la vorera de l’avinguda de Francesc Macià. En aquest cas, les obres implicaran una afectació puntual de les places de zona blava de la vorera del Parc Catalunya, des de l’alçada de la cascada del llac fins arribar a la plaça de Catalunya.

Els dos fronts d’obra tenen una durada prevista d’uns dos mesos. En tractar-se de noves conduccions d’aigua freàtica, els treballs no implicaran interrupcions en el subministrament d’aigua potable a veïnat i comerços. Amb tot, en cas de necessitar la connexió d’alguna escomesa en particular, Aigües Sabadell ho comunicarà prèviament a través dels seus canals habituals.

A partir del mes de juny s’executaran les fases posteriors del projecte: la canalització des de la plaça de Catalunya fins a la carretera de Caldes (a través de la ronda Zamenhof i Vilarrúbias), on connectarà amb la conducció actual de les aigües freàtiques del Ripoll.

Afectacions al trànsit per les obres d’aprofitament d’aigües del subsol

Comentaris
To Top