Ciutat

Sabadell reconeixerà la figura d’Aureli Argemí i Roca

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest dimecres una moció proposada per ERC

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest dimecres una moció, a proposta d’ERC, perquè la ciutat reconegui la figura d’Aureli Argemí i Roca. La moció s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor de PSC, ERC, Junts, Sabadell En Comú Podem i PP, el vot en contra de Vox i l’abstenció de la Crida.

El sabadellenc Aureli Argemí i Roca va morir el passat 1 d’abril als 88 anys. Va ser fundador del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN), defensor dels Països Catalans i exmonjo de Montserrat, entre altres activitats destacades al llarg de la seva vida.

El grup republicà va expressar dies després a través d’un comunicat la seva voluntat que Sabadell atorgués a Argemí la Medalla de la Ciutat al Mèrit Ciutadà i que la Comissió del Nomenclàtor “iniciï l’estudi per dedicar-li un carrer o una plaça”.

Mor Aureli Argemí i Roca als 88 anys

Comentaris
To Top