Ciutat

Eugenio Díaz (Smatsa): “Són interpretacions molt errònies”

El gerent d'Smatsa Eugenio Díaz / LLUÍS FRANCO

El gerent d’Smatsa, Eugenio Díaz, ha assegurat al D.S. que les acusacions sobre l’adjudicació del contracte es deuen a “interpretacions molt errònies”. Díaz ha explicat que a Smatsa tenen coneixement de la interlocutòria de la jutgessa, però encara no han rebut la citació judicial, de la mateixa manera que els dos regidors del PSC investigats.

Per la seva banda, Díaz defensa el que ha vingut dient en els darrers mesos: que Smatsa no ha comès irregularitats. De fet, el gerent de la companyia està satisfet perquè “entre cometes, i per més estrany que pugui semblar, estem encantats perquè si sempre hem mantingut que no hi ha absolutament res, això passa per anar al jutjat i aportar tota la informació i respondre totes les preguntes que se’ns facin”.

Díaz lamenta que des que es va obrir la investigació, fa cinc anys, encara no se’ls hagués citat a declarar. “Deixarem ben clar que no hi ha res i, en tot cas, interpretacions molt errònies de coses que no tenen res a veure i que demostren que no hem fet res il·legal”, diu el responsable de la concessionària.

Silenci al PSC
L’altra part investigada en la causa, el PSC, no farà declaracions fins que rebin la interlocutòria i la puguin estudiar. D’altra banda, l’Ajuntament de Sabadell es pronunciarà aquest dijous sobre l’assumpte.

Qui sí que s’ha pronunciat aquest mateix dimecres és una de les parts denunciats en la peça 28, la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que espera que el judici es faci ben aviat i “es puguin depurar totes les responsabilitats penals que se’n derivin”.

Comentaris
To Top